Hofpopvoices 2015

Tijdens de Hofpopvoices, een zangtalentwedstrijd voor basisschoolleerlingen op zondag 29 november in de Reggehof in Goor, heeft Lotte Dijkstra de aanmoedingingsprijs gewonnen.
Met haar vertolking van 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij stal ze de harten van de jury en de zaal. De prijs was een beker en de jury was van mening dat zij vanwege haar mooie stem zeker door moet gaan met zingen.
Vele supporters moedigen Lotte tijdens haar optreden aan en, zoals bleek, niet zonder resultaat. Lotte van harte gefeliciteerd met dit prachtige succes!

Bezoek uit Canada

Woensdag 19 augustus kregen we op Wiene bezoek van Jessi en Nicole uit Canada.
Jessi en Nicole zijn 2 nichtjes van enkele kinderen bij ons op school. Ze wilden graag zien hoe het onderwijs in Nederland eruitziet. En wij hebben hen natuurlijk gevraagd hoe het leven en het onderwijs is Canada is.
Zo konden we mooi ons geleerde Engels een keer in praktijk brengen.

Jessi en Nicole
Thank you!