20 juli: Afscheid juf Maike
Juf Maike: "20 juli heb ik helaas afscheid moeten nemen van mijn tijd op Obs Wiene. Ik heb anderhalf jaar met plezier hier gewerkt.
Aan het eind van de dag kreeg ik een aantal mooie woorden te horen. Ook ben ik ontzettend verwend met leuke cadeautjes, tekeningen en nog veel meer! Na de zomervakantie begint mijn zwangerschapsverlof. Maar ik kom zeker nog een keer terug om iedereen weer te zien. Bedankt!"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 juli: Afscheid juf Iris
Op donderdag 13 juli nam juf Iris afscheid van onze school. Om half 10 kwam ze op school waar alle kinderen haar opwachtten met een mooie erehaag. Even later werd iedereen verrast met een lekker stuk gebak en wat drinken. Om half 2 moesten we allemaal naar buiten komen. Daar zagen we meerdere roofvogels staan. Juf had gezorgd voor een valkenier. Dat was erg indrukwekkend. Sommige kinderen hebben zelfs de vogels op hun arm/ hoofd gehad. Heel spannend. Rond half drie hebben de kinderen een cadeau aangeboden en hebben de leerkrachten een stukje gedaan. Aan het eind van de middag kwamen alle ouders en oud-ouders om afscheid te nemen. En hierna begon de receptie. Al met al was het een geslaagde dag, waarbij iedereen het naar zijn/haar zin heeft gehad.

Voor meer foto's --> 2016-2017->Afscheid juf Iris

13 april: Paasviering
Op witte donderdag hebben we onze paasviering gehouden.
Groep 8 had allemaal chocolade paaseieren verstopt op het schoolplein.
Alle groepen mochten deze opzoeken. Het was soms best lastig, maar wel erg leuk.
In het middaguur hadden we een lekker lunch!

17 februari: Carnaval
Op 17 februari werden de prins en prinses van obs Wiene gekozen.
Een paar weken eerder mochten alle kinderen al stemmen op hun favoriet.
We verzamelden ons die ochtend in groep 7 en 8. Alle kandidaten moesten gaan staan.
Elke keer werd er een omschrijving gegeven van diegene die geen prins of prinses zou worden.
Uiteindelijk bleven de echte prins en prinses staan: Prins Joost en prinses Lieke!
Na de bekendmaking werd de muziek hard gezet en liepen alle kinderen een polonaise door de hele school.