Kennismaken

Welkom op onze website!

Basisschool Wiene is een school, landelijk gelegen, in de driehoek tussen Goor, Delden en Bentelo. Basisschool Wiene biedt -, als enige school in Twente - buitenonderwijs. Dit houdt in dat normale lessen zoals geschiedenis, rekenen of taal, in de buitenlucht worden gegeven. Een buitenkans voor ieder kind!
Naast onze unieke buitenlessen hebben we natuurlijk veel meer moois te bieden.

Door de kleinschaligheid is er veel ruimte om de kinderen echt persoonlijk te begeleiden. Hiermee doelen we niet alleen het ontdekken van individuele kwaliteiten, maar vooral ook aandacht om ze het onontbeerlijke gevoel te geven dat ze er toe doen en als uniek persoon er mogen zijn.
 
Vanuit deze veilige basis is er ruimte. Ruimte om plezier te hebben, veel te ontdekken, samen te werken, respect te hebben voor elkaar, geconcentreerd te zijn en om het essentiële rijke aanbod aan leerstof goed te kunnen verwerken.

We werken er hard aan om ieder kind tijdens zijn of haar basisschooltijd tot een evenwichtige persoonlijkheid uit te laten groeien, klaar voor het juiste en passende vervolgonderwijs. Kom sfeer proeven op de toekomstige school waar je kind zijn of haar superbelangrijke schooltijd gaat doorbrengen.

Een afspraak om vrijblijvend te komen kijken is makkelijk gemaakt.

Een telefoontje naar 0547-274575 en de afspraak staat.
Locatiedirecteur; Rob Haarman

Mailen kan natuurlijk ook: directie.obswiene@opohvt.nl

Basisschool Wiene, een buitenkans!