Openbaar Primair Onderwijs Hof van Twente

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Hof van Twente (OPO HvT) is het bevoegd gezag van de 11 openbare scholen in de diverse kernen en buurtschappen van de gemeente Hof van Twente, te weten; Ods 't Gijmink (Dalton), Obs De Whee-Puntdak en Obs De Whee Wiekslag in Goor, Obs Brookschole, Ods Elserike (Dalton), Obs Stokkum en Obs De Zwaluw in Markelo, Obs Stedeke (Excellente school) in Diepenheim en Obs Azelo, Obs Deldenerbroek en Obs Wiene in Ambt Delden.

De dagelijkse leiding van de stichting (opgericht op 1 januari 2008) is in handen van het bestuur/centrale directie. Het bestuur wordt gevormd door directeur-bestuurder Bert van den Berg (financiën, personeel en PR) en de centrale directie door Robert Geerdink (huisvesting, onderwijsinhoudelijk/zorg en ICT). Het bestuur wordt gecontroleerd door de Raad van Toezicht. 
Het bestuur/centrale directie, de Raad van Toezicht en de scholen worden ondersteund door het bestuursbureau. Het bestuursbureau, gelegen naast Obs De Whee-Wiekslag in Goor, is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 8.15 uur tot 17.00 uur (woensdag en vrijdag op afspraak).

St. Openbaar Primair Onderwijs Hof van Twente Bezoekadres:
Kievitstraat 67 a 7471 EL Goor
Telefoon; 0547 276638
info@opohvt.nl
www.opohvt.nl
Postadres: Postbus 220 7470 AE Goor