Peuteropvang La Luna

La LunaOp maandag, dinsdag en donderdag verzorgt La Luna voor kinderen vanaf 2 jaar van 8:30 - 18:00 uur peuteropvang op de locatie van basisschool Wiene, in het  naastgelegen gemeenschapscentrum 't Kempke. 

Tijdens een dag op de peuteropvang wordt een gevarieerd programma aangeboden. Er wordt voorgelezen, geklommen en geklauterd, binnen en buiten gespeeld en geknutseld. 
 
Regelmatig worden er activiteiten samen met de kleuters van basisschool Wiene ondernomen om  een doorgaande lijn te bewerkstelligen tussen de peuterzaal en de basisschool. Peuteropvang La Luna valt voor de belastingdienst onder de noemer kinderopvang en daarmee kunt u kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst aanvragen.

La Luna is een kleinschalige kinderopvang met persoonlijke aandacht voor de kinderen en ouders. Daarom past de organisatie zo goed bij basisschool Wiene. Het kindcentrum kent een kleine, vaste groep pedagogisch medewerkers en streeft ernaar om vaste leidsters op de groepen te hebben. Bente Teunissen is de pedagogische medewerkster die verbonden is aan de opvang op de locatie Wiene. 

La Luna is tevens een flexibele kinderopvang. Dit betekent dat u naast de vaste dagen die u afneemt ook losse dagen of dagdelen naar wens kunt afnemen. Ook kan het voorkomen dat u toch geen opvang nodig hebt. Binnen het kindcentrum hanteren zij een 48-uurs afmeld beleid, wat betekent dat u geen opvang betaalt als u 48 uur van tevoren afmeldt. 

Als u uw kind wilt aanmelden, dan kunt u het inschrijfformulier invullen op http://www.kindcentrumlaluna.nl. Voor meer informatie of om een kijkje te komen nemen, kunt u contact opnemen met Esther Roesink of Marleen Koppelman door een mailtje te sturen naar info@kindcentrumlaluna.nl of een telefoontje naar 06-46246881.