Voor- en naschoolse opvang

Kindcentrum La Luna biedt op maandag, dinsdag en donderdag voor- en naschoolse opvang op onze locatie. De opvang vindt plaats in naastgelegen gemeenschapsruimte 't Kempke. 

Op woensdag en vrijdag is er uiteraard ook opvang mogelijk. De kinderen worden op die dagen door La Luna vervoerd naar hun locatie aan de Langestraat in Delden bij v.v. Rood Zwart. 

Voorschoolse opvang is van 7:30 - 8:30 uur. 
Naschoolse opvang is van 15:00 - 18:00 uur en tijdens schoolvakanties en studiedagen van school van 8:30 - 18:00 uur. La Luna is een kleinschalige kinderopvang met persoonlijke aandacht voor de kinderen en ouders. Daarom past de organisatie zo goed bij basisschool Wiene. Het kindcentrum kent een kleine, vaste groep pedagogisch medewerkers en streeft ernaar om vaste leidsters op de groepen te hebben. Bente Teunissen is de pedagogische medewerkster die verbonden is aan de opvang op de locatie Wiene. 

La Luna is tevens een flexibele kinderopvang. Dit betekent dat u naast de vaste dagen die u afneemt ook losse dagen of dagdelen naar wens kunt afnemen. Ook kan het voorkomen dat u toch geen opvang nodig hebt. Binnen het kindcentrum hanteren zij een 48-uurs afmeld beleid, wat betekent dat u geen opvang betaalt als u 48 uur van tevoren afmeldt. 

Als u uw kind wilt aanmelden, dan kunt u het inschrijfformulier invullen op http://www.kindcentrumlaluna.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Roesink of Marleen Koppelman door een mailtje te sturen naar info@kindcentrumlaluna.nl of een telefoontje naar 06-46246881.